Eläintenystävän unelmakauppa - astu sisään!

Lemmikkitarvikkeet

Kaikki tuotteet lemmikillesi Salon Akvaarioliikkeestä

Lemmikkisi ansaitsee vain parasta – olipa kyseessä karvainen kaveri, metka matelija tai vaikka villi varsa! Me Salon Akvaarioliikkeessä olemme huomioineet kaikki eläinten ystävät ja heidän lemmikkinsä tarpeet tarjoamalla laajan valikoiman hyvillä hinnoilla. Lemmikkitarvikkeet pitävät sisällään tunnettujen merkkien ruuat, hoitotuotteet, lelut, pedit, asusteet ja muut tuotteet kissoille, koirille, matelijoille sekä jyrsijöille, akvaarioita ja ratsastusta unohtamatta.

Myymme myös akvaariokaloja, jyrsijöitä ja matelijoita elämääsi ilostuttamaan. Tutustu ohesta tuotteisiimme tai tule suoraan paikan päälle, niin katsotaan yhdessä sinulle parhaat lemmikkitarvikkeet! Meiltä saat aina myös asiantuntevia neuvoja lemmikkien hoitoon. Jos haluat tiedustella etukäteen etsimääsi tuotetta, ota yhteyttä soittamalla tai lähettämällä sähköpostia.

Ruoat

 

Olipa kyseessä koiran, kissan, jyrsijän, kalan, hevosen tai matelijan ruokinta, meiltä löydät laajan valikoiman vaihtoehtoja, jotka takaavat lemmikkisi terveyden ja hyvinvoinnin.

LELUT JA VIRIKKEET

 

Meiltä löydät leikkikalut ja muut aktivoivat virikkeet lemmikillesi. Valikoimastamme löytyy esimerkiksi raapimapuita ja kiipeilypuita, jotka tarjoavat lemmikillesi sopivia paikkoja raapimiseen, kiipeilyyn ja lepäämiseen. 

MUUT TARVIKKEET

 

Hoitotuotteet, pannat, valjaat, pedit, häkit, kuivikkeet, akvaariot jne. Meiltä löydät mm. tarvikkeet turvalliseen ulkoiluun sekä laajan valikoiman erilaisia hoitotuotteita. Kaikki tarvittava ystävällisen palvelun kera!

Tervetuloa tutustumaan myymäläämme Salon keskustaan!

Myymälässämme sinua palvelee aina iloinen ja asiantunteva henkilökunta, jolta voit aina saada neuvoja ja opastusta lemmikkisi tarpeisiin. Tarjoamme laajan valikoiman ruokia, hoitotarvikkeita sekä harrastusvälineitä. Tervetuloa!