WORKING & ENDURANCE

Varastossa

77,90 19kg

EUKANUBA Premium Performance Working & Endurance on juuri oikeaa ravintoa työkoirille, jotka viettävät paljon aikaa ulkona ja joiden tulee pysyä valppaina ja energisinä tavallista pidempään.

Auttaa tukemaan metsästys-, valjakko- ja työkoiria suoriutumaan parhaiten suurimmilla valkuais- ja rasvamäärillä. Sen avulla ne voivat rakentaa vahvat ja kiinteät lihakset ja pysyä valmiina vastaamaan elämänsä haasteisiin.

EUKANUBA Premium Performance Working & Endurance-ruoka auttaa myös tiineitä ja imettäviä narttuja pysymään vahvoina ja huolehtimaan pennuistaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Työkoiranruoka on kehitetty yhteistyössä eläinlääkärien kanssa, ja se on huippukasvattajien suosittelema elinikäisen terveyden ja hyvinvoinnin tukemiseen.

Kuivattu kana ja kalkkuna (37 %, luonnollinen glukosamiinin ja kondroitiinisulfaatin lähde), maissi, eläinrasva, vehnä, riisi, durra, kuivattu juurikasmassa (3,9 %), kuivattu kananmuna, hydrolysoitu eläinvalkuainen, kalaöljy, kuivattu oluthiiva, kaliumkloridi, frukto-oligosakkaridit (0,54 %), natriumkloridi, pellavansiemen, natriumheksametafosfaatti, kalsiumkarbonaatti.

https://www.eukanuba.fi/tuotteet/koiranruoka/ty%C3%B6skentely-koiranruoka-kest%C3%A4vyytt%C3%A4-aikuinen