SMALL & MEDIUM MATURE DOGS RICH IN LAMB & RICE

Varastossa

64,90 12kg

Eukanuban täysikasvuisten ja seniorikoirien lammasta ja riisiä sisältävä ruoka on suunniteltu erityisesti tukemaan kaikenkokoisia koirarotuja.

Tämä koiranruoka sisältää omega-6- ja omega-3-rasvahappoja, jotka takaavat koirallesi terveen ihon ja kiiltävän turkin, ja laadukasta eläinproteiinia, joka auttaa kasvattamaan vahvat ja kiinteät lihakset.

Herkullisessa tuotteessamme käytetään myös ainutlaatuista DentaDefense-teknologiaa, joka auttaa pitämään hampaat puhtaina ja terveinä. Ravitsemusasiantuntijoiden kehittämä, eläinlääkäreiden hyväksymä ja huippukasvattajien suosittelema EUKANUBA tarjoaa kaiken, mitä koirasi tarvitsee pitkään ja terveeseen elämään.

Kuivattu kana ja kalkkuna (luonnollinen glukosamiinin ja kondroitiinisulfaatin lähde), lammas (19 %), riisi (19 %), durra, ohra, maissi, kuivattu juurikasmassa (2,5 %), hydrolysoitu eläinproteiini, eläinrasva, kuivattu kananmuna, kuivattu panimohiiva, kaliumkloridi, frukto-oligosakkaridit (0,47 %), natriumkloridi, natriumheksametafosfaatti, kalaöljy, kalsiumkarbonaatti

https://www.eukanuba.fi/tuotteet/koiranruoka/mature-senior-lamb-rice