PUPPY SMALL & MEDIUM BREED LAMB & RICE

Varastossa

79,90 18kg

Penturuokamme, joka sisältää runsaasti lammasta ja riisiä, on suunniteltu erityisesti tukemaan herkkäihoisia ja -vatsaisia pieniä ja keskikokoisia koiria.

Tämä kuiva koiranruoka sisältää antioksidanttisia E- ja C-vitamiineja, jotka auttavat kehittämään vahvan vastustuskyvyn. Se sisältää myös omega-6- ja omega-3-rasvahappoja, jotka takaavat koirallesi terveen ihon ja kiiltävän turkin, ja laadukasta eläinproteiinia, joka auttaa kasvattamaan vahvat ja kiinteät lihakset.

Maukkaat penturuokamme sisältävät myös DHA-rasvahappoa, joka auttaa pentua oppimaan nopeammin. EUKANUBA Puppy & Junior Lamb & Rice on kehitetty yhteistyössä eläinlääkärien kanssa, ja se on huippukasvattajien suosittelema. Se on täysruoka ja tasapainoista ravintoa, joka auttaa pentua kasvamaan terveesti.

Koostumus:

Kuivattu kana ja kalkkuna, lammas (14 %), riisi (14 %), maissi, durra, kuivattu kananmuna, kalajauho, kuivattu juurikasmassa (2,6 %),hydrolysoitu eläinproteiini, eläinrasva, kalaöljy, kuivattu panimohiiva, kaliumkloridi, natriumkloridi, dikalsiumfosfaatti, frukto-oligosakkaridit (0,26 %), kalsiumkarbonaatti