Mountain Horse Sovereign high rider

Varastossa

 

 

 

 
 

 

Mountain Horse Sovereign High Rider saappaat ovat ergonomisesti muotoillut nahkasaappaat. Saappaan takana on vetoketju ja venyke. Saappaissa on erinomainen Mountain Horse Flexnotch -teknologia, joka tekee saappaista miellyttävämmät ja taipuisammat. ShockX -teknologia vaimentaa hyvin jalkaan kohdistuvia iskuja. Saappaat on valmistettu nahasta.
Erinomainen Mountain Horse Flexnotch -teknologia mahdollistaa kantapäiden alas painamisen pehmeästi ja mukavasti. Kulutusta kestävä, kiiltävä pintanahka on viimeistelty kauniiksi ja se tukee erinomaisesti.
Ulkopohjan erinomaisen High Density -pohjan herkät, uritetut alueet parantavat suorituskykyä. Takana kestävä, aito YKK vetoketju. Saappaanvarren takaosassa oleva piilotettu venyke ja nilkassa olevat joustavat nauhat tekevät saappaista hyvin ja yksilöllisesti istuvat. Ergonomisesti muotoiltu, pehmustettu ShockX -pohjallinen. Sisäänrakennettu, temperoitu terästuki tekee saappaista vakaat ratsastaessa ja kävellessä. Saatavilla useilla eri varren leveyksillä ja pituuksilla!