MEDIUM BREED PUPPIES RICH IN FRESH CHICKEN

Varastossa

68,9018kg

Ainutlaatuinen Growing Puppy-penturuokamme on suunniteltu erityisesti tukemaan ihanteellista kuntoa, kasvua ja kehitystä. Sopii keskikokoisten rotujen pennuille 12 kuukauden ikään asti.

Herkullisissa nappuloissa on paljon tuoretta kanaa, ja ruoka on räätälöity keskikokoisten rotujen tarpeisiin. Sen ainutlaatuinen kuusikulmainen muoto auttaa pitämään huolta koirasi hampaista.

Ravitsemusasiantuntijoiden kehittämä, eläinlääkäreiden hyväksymä ja huippukasvattajien suosittelema EUKANUBA tarjoaa kaiken ravinnon, jota koirasi tarvitsee pitkään ja terveeseen elämään.

Kun on aika siirtyä seuraavan vaiheen ravintoon, asiantuntijamme suosittelevat jatkamaan keskikokoisten aktiivisten aikuisten koirien ravinnolla.

Koostumus:

Kuivattu kana & kalkkuna 24 % (sisältää 14 % kanaa), tuore kana (15 %), maissi, vehnä, siipikarjan rasva, kalajauho, riisi, ohra, kuivattu juurikasmassa (3,1 %), kanakastike, kuivattu kananmuna, maissirouhe, kivennäisaineet (sisältää natriumheksametafosfaattia (0,35 %)), kalaöljy, kalauute, kuivattu panimohiiva, frukto-oligosakkaridit (0,26 %), mannanoligosakkaridit.

https://www.eukanuba.fi/tuotteet/koiranruoka/medium-breed-puppy-chicken