LARGE BREED PUPPIES RICH IN FRESH CHICKEN

Varastossa

67,90 18kg

Ainutlaatuinen Growing Puppy-penturuokamme on suunniteltu erityisesti tukemaan ihanteellista kuntoa, kasvua ja kehitystä. Sopii isokokoisten rotujen pennuille 12 kuukauden ikään asti ja jättirotujen pennuille 14 kuukauden ikään asti.

Herkullisissa, isoissa nappuloissa on paljon tuoretta kanaa, ja ruoka on räätälöity isojen rotujen tarpeisiin. Sen ainutlaatuinen kuusikulmainen muoto auttaa pitämään huolta koirasi hampaista.

Ravitsemusasiantuntijoiden kehittämä, eläinlääkäreiden hyväksymä ja huippukasvattajien suosittelema EUKANUBA tarjoaa kaiken ravinnon, jota koirasi tarvitsee pitkään ja terveeseen elämään.

Kun on aika siirtyä seuraavan vaiheen ravintoon, asiantuntijamme suosittelevat jatkamaan erityisesti isokokoisille koiraroduille tarkoitetulla Developing Junior-ruoalla.

Koostumus:

Tuore kana (20 %), kuivattu kana & kalkkuna 15 % (sisältää 9 % kanaa), maissirouhe, maissi, vehnä, kalajauho, riisi, ohra, siipikarjan rasva, kanakastike, kuivattu kananmuna, kuivattu juurikasmassa (2,3 %), kivennäisaineet, kalaöljy, kalauute, kuivattu panimohiiva, frukto-oligosakkaridit (0,24 %), mannanoligosakkaridit.

https://www.eukanuba.fi/tuotteet/koiranruoka/suurirotu-penturuoka-kanaa