LARGE BREED MATURE DOGS RICH IN FRESH CHICKEN

Varastossa

59,90 15kg

Ainutlaatuinen Thriving Mature-ruokamme on suunniteltu erityisesti tukemaan ihanteellista kuntoa ja tervettä ikääntymistä. Soveltuu 6-9-vuotiaille suurikokoisille koirille ja 5-8 vuotiaille jättiroduille.

Herkullisissa, isoissa nappuloissa on paljon tuoretta kanaa, ja ruoka on räätälöity isojen rotujen tarpeisiin. Sen ainutlaatuinen kuusikulmainen muoto auttaa pitämään huolta koirasi hampaista.

Ravitsemusasiantuntijoiden kehittämä, eläinlääkäreiden hyväksymä ja huippukasvattajien suosittelema EUKANUBA tarjoaa kaiken ravinnon, jota koirasi tarvitsee pitkään ja terveeseen elämään.

Kun on aika siirtyä seuraavan vaiheen ravintoon, asiantuntijamme suosittelevat jatkamaan suurikokoisten Caring Senior-koiranruoalla.

Tuore kana (16 %), kuivattu kana & kalkkuna 16 % (sisältää 10 % kanaa), maissi, vehnä, maissirouhe, kaura, ohra, durra,kalajauho, kanakastike, kuivattu juurikasmassa (2,6 %), siipikarjan rasva, kivennäisaineet (sisältää natriumheksametafosfaattia (0,34 %)), kuivattu kananmuna, frukto-oligosakkaridit (0,25 %), kuivattu panimohiiva, glukosamiini (eläinkudoksesta) (0,04 %), kondroitiinisulfaatti (0,004 %).

https://www.eukanuba.fi/tuotteet/koiranruoka/ik%C3%A4%C3%A4ntyv%C3%A4-suurirotu-kanaa