LARGE BREED DOGS RICH IN LAMB & RICE

Varastossa

64,90 12kg

Eukanuban Adult-ruoka sisältää runsaasti lammasta ja riisiä ja on suunniteltu erityisesti tukemaan herkkäihoisia ja -vatsaisia isokokoisia koiria.

Tämä kuivaruoka sisältää prebiootteja ja juurikasmassaa, jotka ylläpitävät tervettä ruoansulatusta. Se sisältää myös omega-6- ja omega-3-rasvahappoja, jotka takaavat koirallesi terveen ihon ja kiiltävän turkin, ja laadukasta eläinproteiinia, joka auttaa ylläpitämään vahvoja ja kiinteitä lihaksia.

Herkullisessa tuotteessamme käytetään myös ainutlaatuista DentaDefense-teknologiaa, joka auttaa pitämään hampaat puhtaina ja terveinä. Ravitsemusasiantuntijoiden kehittämä, eläinlääkäreiden hyväksymä ja huippukasvattajien suosittelema EUKANUBA tarjoaa kaiken, mitä koirasi tarvitsee pitkään ja terveeseen elämään.

Kuivattu kana ja kalkkuna (luonnollinen glukosamiinin ja kondroitiinisulfaatin lähde), lammas (14 %), riisi (14 %), maissi, durra, ohra, kuivattu kananmuna, kuivattu juurikasmassa (2,6 %), eläinrasva, hydrolysoitu eläinproteiini, kaliumkloridi, natriumkloridi, natriumheksametafosfaatti, frukto-oligosakkaridit (0,26 %), kalsiumkarbonaatti, kalaöljy

https://www.eukanuba.fi/tuotteet/koiranruoka/aikuinen-suurirotu-lammas-ja-riisi