LARGE BREED ADULT DOGS RICH IN FRESH CHICKEN

Varastossa

67,90 18kg

Ainutlaatuinen Active Adult-ruokamme on suunniteltu erityisesti tukemaan ihanteellista kuntoa, kasvua ja kehitystä. Soveltuu 1,5-6-vuotiaille suurikokoisille koirille ja 2-5-vuotiaille jättiroduille.

Herkullisissa, isoissa nappuloissa on paljon tuoretta kanaa, ja ruoka on räätälöity isojen rotujen tarpeisiin. Sen ainutlaatuinen kuusikulmainen muoto auttaa pitämään huolta koirasi hampaista.

Ravitsemusasiantuntijoiden kehittämä, eläinlääkäreiden hyväksymä ja huippukasvattajien suosittelema EUKANUBA tarjoaa kaiken ravinnon, jota koirasi tarvitsee pitkään ja terveeseen elämään.

Kun on aika siirtyä seuraavan vaiheen ravintoon, asiantuntijamme suosittelevat suurikokoisille koiraroduille tarkoitettua Thriving Mature-koiranruokaa.

Tuore kana (18 %), kuivattu kana & kalkkuna 18 % (sisältää 11 % kanaa), maissi, vehnä, kaura, ohra, siipikarjan rasva, durra, kanakastike, kuivattu juurikasmassa (2,5 %), kivennäisaineet (sisältää natriumheksametafosfaattia (0,34 %)), kalajauho, maissirouhe, kuivattu kananmuna, frukto-oligosakkaridit (0,25 %), kuivattu panimohiiva, glukosamiini (eläinkudoksesta) (0,04 %).

https://www.eukanuba.fi/tuotteet/koiranruoka/aikuinen-suurirotu-kanaa