ANF Performance

Varastossa

12kg 62,20

ANF Performance - korkealaatuinen koiran kana & riisi täysravinto kehitettynä erityisesti hyvin aktiivisille ja vaativille koirille. Se on valmistettu kehittyneellä valmistustekniikalla vain parhaista raaka-aineista takaamaan parhaan ravitsemuksen koiralle. Se on erittäin maistuvaa, täydellistä ja tasapainoitettua kananlihapohjaista täysravintoa, joka sopii erinomaisesti myös vaativille koirille. Se on kehitetty ylläpitämään koiran ihanteellista terveyttä ja hyvinvointia, vahvaa lihaksistoa, tuuheaa ja kiiltävää turkkia, sekä tervettä ihoa. Lisäksi se sisältää runsaasti terveellisiä omega-3 ja omega-6 rasvahappoja, sekä luonnollista glukosamiinia ja kondroitiinia ylläpitämään koiran nivelien hyvää ja kestävää terveyttä. Erittäin sulavana täysravintona myös koiran jätökset ovat pienet ja kiinteät ja siten helposti pois korjattavissa.

Tuotteen valmistuainelistalta voit havaita, että listan ensimmäisenä eli pääraaka-aineena on korkealaatuinen kuivattu kananliha (41 %). Kuivattu kananliha vastaa 3-5 kertaista määrää tuorelihaa, joka on vesipitoista ja se vesi poistuu kuivara-vinnon valmistusprosessissa, jolloin jäljellä jää vain murto-osa sen alkuperäisestä määrästä. ANF Performance on aidosti kananlihapohjainen täysravinto, eikä se myöskään sisällä vehnää, maissia, eikä huonosti sulavia palkokasveja, kuten hernettä, linssiä tai soijapapua. Se on myös säilöntäaineeton, luonnollinen koiran täysravinto, valmistettuna vain parhaista korkealaatuisista raaka-aineista, jotka antavat sille lihaisan tuoksun ja herkullisen aromin, johon koirat ihastuvat.

Valmistusaineet:
Kuivattu kananliha (41 %), täysjyväriisi, kananrasva (antioksidantti: tokoferolit), juurisikuri, kaura, kuivattu kala, kuivattu kananmuna, pellavansiemen, kalsiumkarbonaatti, kananmaksauute, natriumkloridi, kalaöljy, kaliumkloridi, koliinikloridi, panimohiiva, vitamiini E, Yucca schidigera -kasviuute, askorbyylifosfaatti, ferrosulfaatti (raudan lähde), sinkkisulfaatti, mangaanisulfaatti, kuparisulfaatti, vitamiini B12, vitamiini A, niasiini, natriumseleniitti, vitamiini D3, biotiini, kalsiumpantotenaatti, B1 vitamiini, B2 vitamiini, B6 vitamiini, kalsiumjodaatti (jodin lähde), foolihappo. Valmistusmaa: Englanti.

Lisätty antioksidanttina luonnollista tokoferoli-kasviuutetta ja C-vitamiinipalmitaattia. Ei sisällä väri- ja säilöntäaineita, eikä kemiallisia antioksidantteja (ei etoksikiinia, BHA:ta, BHT:tä, propyyligallaattia, eikä kaliumsorbaattia).

http://www.bestpremiums.fi/anf-performance.html